Obsah stránky

AFFC dotazník -termín ukončení ankety je 7. 7. 2024

úterý, 18. červen 2024 | Úřad informuje
anketa

Milí sousedé,

ve vašich poštovních schránkách naleznete dotazník, kterým se na vás obrací obec Kanice společně s kanickou pracovní skupinou projektu familyfriendlycommunity (AFFC). Pracovní skupina čítá 15 členů různých věkových i profesních kategorií. Program zaštiťuje Jihomoravský kraj. (více o programu na https://obeckanice.eu/family-friendly-community/#obsah) 

Cílem dotazníkového šetření je zjistit potřeby obyvatel naší obce napříč širokým spektrem životních fázi. Výstupem ankety je určení 3 cílů, které budou na podzim předneseny zastupitelstvu obce k jejich dalšímu posouzení a návrhu realizace.

Papírový dotazník, který poskytuje prostor k vyjádření dvěma členům každé domácnosti, obsahuje odkaz na on-line verzi. Tu mohou využít zbývající členové nebo ti, kterým je tato forma bližší. Náhradní formuláře jsou k dispozici na sběrných místech - na chodbě OÚ, v prodejně potravin a v hostinci U zvoničky.

Termín ukončení ankety je 7. 7. 2024. Zpracované výsledky budou prezentovány 21. 9. 2024 na sousedských slavnostech Zažít Kanice jinak.

Předem děkujeme za vaše odpovědi!

Obec Kanice

Pracovní skupina AFFC

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.